Äänimaljarentoutus työhyvinvoinnissa

Äänimalja on käsintaottu kaunis sointuinen instrumentti, jonka lempeä ääni soi pitkään. Äänimaljarentoutus eli sointukylpy vie syvärentoutuksen tilaan, jossa keho, mieli ja hermosto rauhoittuvat. Maljojen värähtely värähtelee kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöten. Äänimaljarentoutus onkin toimiva työkalu arjen hektisyydestä palautumiseen. Äänimaljarentoutus on loistava työkalu ryhmille ja työyhteisöille hengähdyshetkeen arjen keskellä.

Äänimaljarentoutus on syvärentouttavaa äänihierontaa,
joka saa kehon yli satatriljoonaa solua värähtelemään

Äänimaljarentoutus on palauttava ja voimavaroja vahvistava hetki työyhteisön hyvinvoinnille. Äänimaljarentoutus saa niin kehon kuin mielen rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Tarjoan äänimaljrentoutusta eli sointukylpyä työyhteisöille ja ryhmille. Äänimaljarentoutus sopii hyvin monenlaisten tapahtumien oheen mm. hyvinvointipäivän ohjelmaan, tyky päiviin, polttareihin, illanistujaisiin jne. Äänimaljarentoutus niin pienemmälle kuin isommallekin ryhmälle voidaan toteuttaa omassa tilassanne tai vuokratilassa Tampereella.

Jos olet kiinnostunut äänimaljarentoutuksesta työyhteisöllesi tai ryhmällesi niin otathan rohkeasti yhteyttä rakennetaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Äänimaljarentoutus eli sointukylpy 60min. alkaen 120€ +alv 24%

Pyydäthän tarjouksen isommalle ryhmällesi
juurtumistaitseeni
@gmai.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: