Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus eli Sointukylpy

Äänimaljat ovat käsintaottuja kaunis sointuisia instrumenttejä, joita on erikokoisia ja joiden lempeät äänet soivat pitkään. Myös gongit ja koshit eli tuulikellot voivat kuulua äänimaljarentoutukseen. Äänimaljarentoutus eli sointukylpy kestää n. 60min, johon sisältyy alku ja loppukeskustelu.

Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa keho ja hermosto rauhoittuvat. Äänimaljojen värähtely värähtelee kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöten. Äänimaljarentoutus onkin toimiva työkalu arjen hektisyydestä palautumiseen.

Teen Hyvinvoinnin Olohuoneella Tampereella äänimaljarentoutuksia pienryhmille sekä yksilö- ja parihoitoja. Äänimaljarentoutus on loistava hengähdyshetki arjen keskellä.

Äänimaljarentoutus tunnin aluksi kuulet lyhyen esittelyn äänimaljojen vaikutuksista sekä tunnin esittelyn. Äänimaljarentoutus tunneilla on myös omia teemoja, kuten mm. kehotietoisuus, lempeä läsnäolo, sydäntietoisuuden aukaisu, chakrat. Äänimaljarentoutuksen aluksi ohjaan sinut rentoutuksen tilaan ohjatulla, teeman mukaisella, meditaatiolla, jossa hiljalleen ääni katoaa ja saat jäädä nauttimaan äänimaljojen rentouttavasta ja voimauttavasta soinnista.

Äänimaljarentoutuksen vaikutuksia

Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palautumiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu. Oksitosiin eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Hermosto ja lihakset rentoutuvat.
Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille. Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon ”taistele tai pakene” reaktiot laantumaan. Äänimaljarentoutuksen vaikutus on siis erittäin kokonaisvaltainen.

Milloin äänimaljarentoutus ei sovi

  • Jos sairastat syöpää ja syöpähoitosi ovat vielä kesken. Äänimaljarentoutusta ei suositella, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyn vaikutuksista syöpäsoluihin.
  • Jos sinulla on sydämentahdistin, ei äänimaljarentoutusta suositella
  • Jos sinulla on jotain sellaisia sairauksia, joissa mietit äänen vaikutusta sairauteesi, voit kysyä tuntien sopivuutta ohjaajalta Jaanalta

Äänimaljarentoutus tunnit Hyvinvoinnin Olohuoneella

Äänimaljarentoutus iltatunnit, jotka pidämme lempeässä kynttilän valossa. Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa keho ja hermosto rauhoittuvat. Äänimaljojen värähtely värähtelee kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöten. Äänimaljarentoutus onkin toimiva työkalu arjen hektisyyden palautumiseen. Äänimaljarentoutus tunnin jälkeen voit jäädä nauttimaan kupin haudutettu lämmintä teetä ja juttelemaan hetkeksi, jos niin haluat. Pidämme tunnit pienryhminä, ilmoittauduthan etukäteen juurtumistaitseeni@gmail.com.

Äänimaljarentoutus 20€/krt
Seuraavat Äänimaljarentoutuksen pienryhmät (max. 5 hlöä) jatkuvat elokuussa, päivät tarkentuvat lähempänä

Äänimaljarentoutus pienryhmä pidetään Hyvinvoinnin Olohuoneella, sammonkatu 9 Tampere. Tilasta löytyvät alustat, viltit ja tyynyt. Maksu käteisellä tai kortilla. Äänimaljarentoutuksen jälkeen voit nauttia kupin lämmintä teetä.
Pidän äänimaljarentoutus pienryhmiä 1 tai 2 x kuukaudessa, heinäkuun olemme tauolla. Varaa paikkasi juurtumistaitseeni@gmail.com

Äänimaljarentoutus omalle ryhmälle, työyhteisölle

Voit tilata äänimaljarentoutuksen omalle ryhmällesi, yrityksellesi erilaisiin tapahtumiin, tyky- ja tyhy päiviin. Äänimaljarentoutus voidaan pitää tilaajan määrittämässä tilassa tai Hyvinvoinnin olohuoneen tiloissa, sammonkatu 9 Tampere.
Pyydäthän silloin tarjouksen juurtumistaitseeni@gmail.com.

Äänimaljahoito Yksilöhoitona

Äänimaljahoidossa asiakas on sekä päin- että selinmakuulla hoitopöydällä, kulhojen soidessa sekä keholla että kehon yläpuolella. Hoidossa käydään läpi koko keho, aina päästä jalkoihin. Äänimaljahoito on äänihierontaa, joka saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena, saaden näin kehon, mielen sekä sielun rentoutumaan ja rauhoittumaan.
Yksilö äänimaljahoito 65€ / 60min.

Äänimaljahoito parihoitona


Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Parihoidossa maljoja soitetaan molempien kehojen päällä ja kehon yläpuolella.
Parihoito sopii hyvin ystävyksille, vanhemmalle ja lapselle, puolisoille, hääparille.
Äänimaljahoito parihoitona 75min. / 110€.

Lämpimästi tervetuloa syvärentoutumaan harmonisten äänien maailmaan!

%d bloggaajaa tykkää tästä: