Äänimaljarentoutus

Äänimalja on käsintaottu kaunis sointuinen instrumentti, jonka lempeä ääni soi pitkään. Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa keho ja hermosto rauhoittuvat. Äänimaljojen värähtely värähtelee kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöten. Äänimaljarentoutus onkin toimiva työkalu arjen hektisyydestä palautumiseen.

Teen Hyvinvoinnin Olohuoneella Tampereella äänimaljarentoutuksia pienryhmille sekä yksilö- ja parihoitoja. Äänimaljarentoutus on loistava työkalu ryhmille ja työyhteisöille hengähdyshetkeen arjen keskellä.

Äänimaljarentoutus tunnin aluksi kuulet lyhyen esittelyn äänimaljojen vaikutuksista sekä tunnin esittelyn. Äänimaljarentoutus tunneilla on myös omia teemoja.

Äänimaljarentoutuksen vaikutuksia

Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palautumiseen ja epätasapainotilojen koraamiseen. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu. Oksitosiiin eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Hermosto ja lihakset rentoutuvat.
Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille. Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon ”taistele tai pakene” reaktiot laantumaan.

Milloin äänimaljarentoutus ei sovi

  • Jos sairastat syöpää ja syöpähoitosi ovat vielä kesken. Äänimaljarentoutusta ei suositella, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyn vaikutuksista syöpäsoluihin.
  • Jos sinulla on sydämentahdistin, ei äänimaljarentoutusta suositella
  • Jos sinulla on jotain sellaisia sairauksia, joissa mietit äänen vaikutusta sairauteesi, voit kysyä tuntien sopivuutta ohjaajalta Jaanalta

Äänimaljarentoutus tunnit:

Äänimaljarentoutus aamutunnit kerta/kuukausi.
Keskiviikkoisin 22.9, 20.10, 24.11 ja 15.12 klo 8-9.15

Äänimaljarentoutus iltatunti
Sunnuntaina 3.10 klo 18-19.15
Hintana 20€/kerta.
Tunneille otetaan vain 5 henkilöä varaathan siis paikkasi!

Äänimaljahoito

Äänimaljahoidossa asiakas on sekä päin- että selinmakuulla, kulhojen soidessa sekä keholla että kehon yläpuolella. Hoidossa käydään läpi koko keho, aina päästä jalkoihin. Äänimaljahoito on äänihierontaa, joka saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena, saaden näin kehon, mielen sekä sielun rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Yksilö äänimaljahoito kestää 60 min. hinta 65€
NYT TARJOUS 45€/ensimmäinen hoitokerta

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Parihoidossa maljoja soitetaan molempien kehojen päällä ja kehon yläpuolella.
Parihoito sopii hyvin ystävyksille, vanhemmalle ja lapselle, puolisoille, hääparille.
Parihoito kestää 75 min. hinta kahdelta hengeltä yhteensä 110€.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SYVÄRENTOUTUMAAN HARMONISTEN ÄÄNIEN MAAILMAAN!

%d bloggaajaa tykkää tästä: