Minusta

Hei!
Olen Jaana mindfulness -kouluttaja, metsäkylpyohjaaja, hyvinvoinnin ohjaaja ja -kouluttaja, äiti ja vaimo sekä elämän ihmettelijä ja läsnäolon lähettiläs. Olen kolmen aikuisen lapsen äiti ja vaimo. Lisäksi perheeseemme kuuluu iloa ja terapiaa antavat rakkaat ystäväni Miisa kissa ja perropoika Babu.

Olen toiminut yli 25 vuotta erilaisten ihmisten ja ihmisryhmien kanssa; asiakastyössä, suunnittelussa, ryhmissä ja tuntiopettajana. Elämä muutti suunnitelmiani ja pysäytti minut sairastumiseni kautta. Siitä alkoi oma mielenkiintoinen ja opettavainen matka itseeni, omaan keho-mieli yhteyteen, sisäiseen viisauteen ja kasvuun. Toipuminen, itseni löytäminen ja kuuntelu uudella tavalla. Tämä onkin ollut mahtavan opettavainen matka, joka jatkuu edelleen.

Suurena opettajanani erilaisten koulutusten ja kirjojen lisäksi on ollut luonto. Oma luontoyhteyteni on syventynyt vuosien varrella erityisen syväksi. Yritykseni onkin erikoistunut rentouttaviin ja palauttaviin metsäkylpyelämyksiin. Yhtenä tärkeimmistä koulutuksistani on rekisteröity Metsäkylpyohjaaja -koulutus®.

Rakastan

Rakastan samoilla luonnon sylissä eri vuodenaikoina, tutkia ja ihmetellä mahtavaa luontoamme.
Rakastan ihmisiä lähelläni ja kaikkea mitä he ovat minulle antaneet.
Rakastan herätä mökillämme lintujen viserrykseen ja aamun sarastukseen.
Rakastan katsoa auringon laskuja, miten se painuu horisontin taakse.
Rakastan pulahtaa veteen niin kesällä kuin talvella.
Rakastan matkustaa ja nähdä upeita uusia paikkoja.
Rakastan viedä eteenpäin sitä miten luonto meitä koskettaa, mitä kaikkea se meille opettaa.
Rakastan kohdata erilaisia ihmisiä, nähdä heidän kasvutarinoitaan ja olla mukana tukemassa heitä tällä matkalla.
Rakastan oppia uutta ja saada uusia oivalluksia.
Rakastan kauniita pieniä hetkiä.
Rakastan elämää ja matkaa jota täällä teemme.

Haluan auttaa ja rohkaista juuri sinua voimaan paremmin, kuuntelemaan itseäsi lempeydellä, löytämään oma tiesi hyvinvointiisi. Sillä uskon, että jokaisessa ihmisessä on sisäänrakennettuna kaikki se mitä hän tarvitsee. Kaikessa näen ihmisen kokonaisuutena: keho, mieli, tunteet, sielu.
Haluankin jakaa osaamistani, elämänkokemustani, ammattitaitoani ja oivalluksiani. Jokainen meistä voi elää juuri sitä elämää jota todella haluaa ja jokainen saa vastaukset kysymyksiinsä, oppien näin arvostamaan ja rakastamaan itseään. 

Sillä sinä olet tärkeä!

Mottonani onkin
Ole itse se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.

Tervetuloa kanssani tälle matkalle, läsnäololla, lämmöllä ja rakkaudella!
Jaana

%d bloggaajaa tykkää tästä: