Retriitit

Viikonloppuretriitit, Metsäretriitit,
Miniretriitit

Retriitit kutsuvat sinua pysähtymään, palautumaan, rauhoittumaan ja voimantumaan. Retriiteissä saat aikaa itsellesi, pysähtymiselle, rauhoittumiselle ja voimaantumiselle.
Retriittien teemat vaihtelevat, kaikissa retriiteissä teemme lempeitä harjoitteita niin mielelle kuin kehollekin.
Retriitit on rakennettu sinun hyvinvointiasi tukeviksi,
Sillä Sinä olet Tärkeä!

Lempeän Läsnäolon Retriitti

Viikonloppuretriitti

Usein arki vie meitä, kiire ja stressi painavat päälle ja oman itsen kuuntelu jää taka-alalle. Lempeän läsnäolon viikonloppuretriitti antaa mahdollisuuden pysähtyä, rauhoittua ja olla läsnä itselleen. Nautimme viikonloppuna luonnon rauhasta Metsäkylvyssä, teemme rauhoittavia Meditaatioita, Joogaamme lempeää joogaa, rentoudumme Äänimaljojen äärellä, syömme herkullista kasvisruokaa ja saunomme. Irrottaudumme arjesta ja annamme aikaa itsellemme.

Retriitin ohjelman lisäksi voit ulkoilla, lukea viikonloppuun sopivaa kirjallisuutta, kirjoittaa sisältäsi noussutta tai vain olla ja nauttia.

Hintaan kuuluu ohjaukset, majoitus ja täysihoito.

OHJELMA

Lauantai
Klo 9-9.30 Saapuminen ja huoneisiin asettuminen
Klo 9.30 Retriittiin aloitus, tutustuminen ja läsnäoloharjoite
Klo 10.30-12 Lempeä avaava jooga ja meditaatiohetki
Klo 12.30-13.30 Lounas
Klo 13.30 Päivälevot – Ohjattu Sydäntietoisuus Meditaatio, jonka jälkeen voi jäädä lepäilemään.
Klo 14-15.30 Omaa aikaa ja lepoa
Klo 15.30-16.30 Jooga hetki 
Klo 17 -18 Yrttisauna
Klo 18.30-19.30 Päivällinen
Klo 19.30- 21 Lempeys itseä kohtaan workshop, teemme aidoista kivistä oman rannekorun ja ankkuroimme siihen oman voimauttavan mantramme.
Klo 21 Iltatee ja jutustelua
Klo 21.30-22 Illan meditaatiohetki äänimaljoilla
Klo 22 Lempeille yöunille rauhoittuminen

Sunnuntai
Klo 8-8.30 Aamun meditaatiohetki ja äänimaljat
Klo 8.30-9.30 Lempeä joogahetki
Klo 9.30-10.30 Aamiainen
Klo 10.30- 12 Metsäkylpy lähiluonnossa ja metsämeditaatio
Klo 12.30 -13.30 Lounas
Klo 13.30 – 14.30 Kohti voimaantumista, onnellisuutta, iloa ja tasapainoa. Käymme läpi työkaluja, joilla saamme näitä lisää elämäämme. Ja loppupiiri, yhdessä skoolaten elämälle! Klo 15-16 Kiitos lempeästä läsnäolosta yhdessä, Retriitin lopetus

Jokainen osallistuja saa retriittikirjeen n. kolmea viikkoa ennen viikonloppuretriittiä.

Maksu- ja peruutusehdot:
Varauksen jälkeen maksat 100€ varausmaksun, joka varaa paikkasi retriittiin. Ennen tehty peruutus palautetaan kokonaisuudessaan. Myöhemmin tapahtuvissa peruutuksissa sairastumisen kohdalla (lääkärintodistus) tai korona altistuksissa maksu palautetaan lukuunottamatta 100€ varausmaksua. Mikäli retriitti peruuntuu järjestäjän puolesta maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Vakuutus:
Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjien puolesta. Huolehdithan, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi on voimassa. 

Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
juurtumistaitseeni@gmail.com
p. 040 4157977/Jaana
Paikkoja rajoitettu määrä, paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä!

Palautteita Retriitistä:
Kiitos! hyvin suunniteltu ja toteutettu. Sauna, ruuat ja äänimaljat oli aivan parasta. -Maria-

Sopivasti ohjattua tekemistä. Ihanan leppoinen rytmi. Sain myös omaa, pysähtynyttä aikaa. – Miitta-

Sopivasti voimaannuttavaa ohjelmaa, rento väljä aikataulu, ihan täydellinen tilanteeseeni. Ylitti odotukseni. Ohjaajat sydämellisiä ja helposti lähestyttäviä. Ruoka taivaallista. Kiitos! -Hanna-

Retriitti oli nimensä mukainen lempeä ja läsnäoleva. Jooga ja meditaatio kulkivat sulavassa sopusoinnussa. Kiitos! – oli ihana viikonloppu! -Johanna-

Metsäretriitti

Metsäretriitin tarkoitus on pysähtyä luonnon rauhaan ja läsnäoloon,
päästää irti kiireestä, suorittamisesta, rauhoittaen kehon ja mielen tähän hetkeen. Metsäretriitissä teemme ohjatusti Metsäkylpyharjoitteita, johon kuuluvat aistiharjoitteet, keholliset harjoitteet, meditaatio hetki ja äänimaljat luonnossa. kutsuu rauhoittumaan ja hiljentymään ohjatusti Metsäretriiteissä.
Tutkitusti jo 10 minuuttia luonnossa laskee stressitasoamme, verenpainettamme ja hengitystiheyttämme. 20 minuuttia luonnossa vähentää negatiivisia tuntemuksia ja 2 tunnissa elimistömme puolustusmekanismit elpyvät, mm. elimistön omat tappajasolut aktivoituvat.
Metsäluonto elvyttää ja rauhoittaa, innostaa ja antaa meille uutta voimaa ja mentaalista energiaa.

Metsäretriitti on turvallinen tapa pysähtyä ja rauhoittua itsensä äärelle metsäluonnossa. Jättää arkihuolet ja paineet taakse, pysähtyä luontoon, vaalia ja vahvistaa omaa luontoyhteyttä.

Päivän aikana kuljemme pieniä pätkiä yksityisessä (metsäretriittiin varatussa) metsäluonnossa. Teemme ohjattuja Metsäkylpy harjoitteita, luovuus harjoitteita ja kehollisia metsäjooga harjoitteita. Nautimme äänimaljojen kauniista soinnista metsäluonnon keskellä, äänimaljarentoutus hetkessä. Teemme metsämeditaation alustojen päällä tai riippumatoissa ja jäämme nauttimaan pienistä päiväunista metsäluonnon sylissä.
Nautimme maittavan keitto lounaan laavulla nuotion loimussa.

Metsäretriitissä otamme rennosti, pysähtelemme, ihmettelemme, nautimme ja annamme itsellemme aikaa nauttia luonnosta.
Metsäretriitti on sinun omaa aikaasi, sillä muistathan, että Sinä olet Tärkeä!

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
Juurtumista Hyvinvointipalvelut / Jaana p. 040 4157977 tai juurtumistaitseeni@gmail.com 
Ennen Metsäretriitti päivää saat sähköpostiisi retriittikirjeen.

Vakuutus:
Osallistujat ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän puolesta. Huolehdithan osallistuessasi, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi on voimassa.

Miniretriitti

Miniretriitissä annamme itsellemme pienen hengähdyshetken kiireen ja arjen keskellä. Miniretriitit voivat olla eri mittaisia aina muutamasta tunnista päivään.
Teemme rentoutus – ja rauhoittumisharjoitteita, meditaatioita,mielikuvaharjoitteita, NLP harjoitteita äänimaljarentoutusta ja lempeää joogaa, aina miniretriitin teeman mukaisesti.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Varaa sinulle sopiva retriitti

Varaa retriitti omalle ryhmällesi

Voit myös varata retriitin omalle ryhmällesi. Otathan silloin yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun ryhmälle sopiva ohjelma.

Sinun hyvinvointiisi,
sillä Sinä olet Tärkeä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: