Hyvinvointia ja Läsnäoloa Työpajoista

Me ihmiset olemme monitahoisia kokonaisuuksia, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mieli ja keho ovat vastatavuorossa toisten kanssa koko ajan. Mieli vaikuttaa kehoon ja myös keho vaikuttaa mieleen.

Työpajoissa irrottaudumme arjesta ja pysähdymme, eri teemojen ympärillä, itsemme äärelle. Tutkimme niin mieltämme kuin kehoamme, löytämään voimavaroja ja palautumista, lempeän läsnäolon avulla. Saaden näin oman energiamme ja elinvoimaisuutemme virtaamaan.

Erilaisia Työpaja vaihtoehtoja:

Kiireestä läsnäoloon – Työpaja

Työpajassa tutkimme hyvinvoinnin avaimia omaan arkeen. Tutustumme omaan hyvään tilaan, tehden erilaisia läsnäoloharjoitteita. Harjoitteet eivät vaadi aiempaa kokemusta. Työpaja on keskustelu ja harjoittelu painotteinen, josta saamme työkaluja omaan arkeemme.

Läsnäoloa luonnossa – Metsäkylpy Työpaja

Tutkimme luonnon hyvinvointivaikutuksia. Pysähdymme ohjattuun metsäkylpyyn (mielen ja keho harjoitteita) metsäluonnon sylissä rauhoittuen ja läsnäollen. Teemme luovuusharjoitteen luonnossa, jossa käytämme apunamme luonnon elementtejä. Pidämme myös metsämeditaatio hetken. Vahvistamme omaa luontoyhteyttämme. Saamme työkaluja omaan arkeemme palautumiseen, rauhoittumiseen ja stressin katkaisuun.

Tähän hetkeen palautumista -Joogaa ja äänimaljoja Työpaja

Työpaja on harjoituspainotteinen. Teemme lempeitä ying jooga harjoitteita, tutustuen samalla omaan kehoomme ja mieleemme. Teemme äänimaljarentoutuksen, jossa pääsemme syvärentoutuksen tilaan, saaden näin hermostomme rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Mindfulness taitajan hyvinvointi ja onnistumismalli -Työpaja

Työpajassa käymme läpi mielemme toimintaa ja tutkimme omaa tapaamme reagoida arjen haasteisiin ja stressiin. Pysähdymme ohjattujen mindfulness harjoitteiden äärelle. Käymme lävitse mindfulness työkaluja, joiden avulla voimme saada tasapainoa, rauhaa, hyväksyntää ja rentoutta. Saamme työkaluja omaan arkeemme palautumiseen, rauhoittumiseen ja stressin katkaisuun.

Voimme yhdessä rakentaa juuri teille sopivan työpaja kokonaisuuden.
Työpajan kesto 2-6h (minimi 6 hlöä).
Esim 2h työpaja alk. 55€/hlö +alv 24%

Työpajat sopivat mm.

  • Hyvinvointitapahtumiin/päiviin
  • Työpaikan virkistyspäiviin
  • Järjestöjen virkistysohjelmaksi
  • Luontomatkailun ohjelmaksi
  • Projekteihin
  • Ystäväporukan kokoontumiseksi

Pyydä tarjous työpajasta ja rakennetaan juuri teille sopiva työpaja yhdessä!
p. Jaana/040-4157977
tai
juurtumistaitseeni@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: