Metsäkylpyohjaukset

Luonto vaikuttaa hyvinvointiimme ja terveyteemme.  Tutkimusten mukaan jo muutama minuutti luonnossa laskee stressitasoamme, verenpainettamme ja hengitystiheyttämme sekä vähentää negatiivisia tuntemuksia; kuten ahdistusta, masennusta ja aggressioita. Luonto parantaa tarkkaavaisuuttamme sekä edistää elinvoimaisuuden ja myönteisen energisyyden kokemusta. Luonto siis paitsi elvyttää ja rauhoittaa, myös innostaa ja tuo uutta voimaa ja mentaalista energiaa. 

Metsäkylpyohjaus

Tee itsellesi palvelus ja anna itsellesi aistillinen luonnon kokeminen Metsäkylvyn parissa

Metsäkylvyssä käytämme apunamme luonnon antamia terveysvaikutuksia, tehostaen niitä tietoisen läsnäolon harjoitteilla. Kohdaten luonnon aistiemme; näkemisen, tuoksujen, äänten, kosketuksen, makujen avulla.  Pysähtyen luonnon äärelle, hiljentyen ja antautuen ympäröivän luonnon ihmeelle ja kauneudelle. Pysähtyen hengitykseemme, omaan luontoyhteyteemme. Sillä olemmehan osa tätä suurta kokonaisuutta.

Metsäkylvyssä teemme ohjattuja harjoitteita luonnossa; pysähtyen, hiljentyen, antautuen, läsnäollen ja tietoisina ympäröivästä luonnosta ja sen ihmeistä ja kauneudesta.

Metsäkylpyjä on eri mittaisia, aina tunnista useamman tunnin kokonaisuuteen. 

Metsäkylpyohjaukseen voidaan liittää hyvinvointiluento, esimerkiksi mielemme toiminnasta, luonnon terveysvaikutuksista, stressistä tai tietoisuustaidoista sekä kahvi/tee hetki,  ruokailu tai retkieväät aina ryhmän tarpeiden mukaan.

Metsäkylpyohjaus sopii hyvin erilaisiin hyvinvointitapahtumiin, ryhmällesi työhyvinvointipäiviin tai TYKY-päiviin, tästä lisää täältä

Toteutan myös Metsäkylpyohjauksen ja hyvinvointiluennot yhdessä, kts. tästä

Otathan yhteyttä ja pyydät tarjouksen ryhmällesi!

Avataan tuo ovi, astutaan sisään ja otetaan vastaan luontoon kätkeytyviä hyvää tekeviä asioita.

Aktiivisten Metsäkylpyohjaajien sivustolta löydät lisätietoa https://www.metsakylpy.com/

%d bloggaajaa tykkää tästä: