Metsäkylpy Alkeet

Metsäkylpy alkeet soveltuu sinulle joka haluat vahvistaa omaa luontoyhteyttäsi, oppia hyödyntämään metsäkylpytekniikkaa osana omaa hyvinvointiasi ja/tai hyödyntämään sitä omassa työssäsi. Kurssi soveltuu esim. sote- kasvatus- sekä muiden alojen ammattiryhmille, jotka haluavat hyödyntää metsäkylpytekniikkaa työssään.

Metsäkylpy alkeet kurssipäivien aikana tutustumme metsäkylpyharjoitteisiin, metsäkylpytekniikkaan ja luonnon hyvinvointivaikutuksiin. Metsäkylpytekniikka auttaa mm. rauhoittumisessa, palautumisessa ja stressin katkaisussa.

Metsäkylpy alkeet kurssi sisältää:

  • Kaksi kurssipäivää
  • Tutustuminen Metsäkylpytekniikkaan
  • Metsäkylpyohjauksiin osallistuminen
  • Oman Metsäkylpytekniikan harjoittelua
  • Metsäkylpytekniikan sanoitusta
  • Tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista
  • Tutustuminen mindfulness tekniikkaan osana Metsäkylpyä
  • Materiaaliat kurssipäivistä
  • Todistuksen Metsäkylpy alkeiden suorittamisesta

Kurssi ajankohta
Kurssi toteutetaan Tampereella Hyvinvoinnin Olohuoneella ja luonnossa yksityismetsässä
Seuraava kurssipäivä elo- syyskuussa, päivä tarkentuu lähempänä.

Kurssihinta
Kurssin hinta 340€ (sis. alv. 24%)
Koulutuksen voi maksaa myös kahdessa erässä, otathan silloin yhteyttä kouluttajaan. Hinta sisältää koulutuksen materiaalit, kaikki koulutukseen liittyvät harjoitteet/ tehtävät sekä yrttiteen/kahvin.

Metsäkylpy alkeet ei anna pätevyyttä toimia rekisteröitynä Metsäkylpyohjaajana, mutta voi olla ponnahduslauta Metsäkylpyohjaaja -koulukselle. Haluankin antaa sinulle mahdollisuuden saada puolet Metsäkylpy alkeet kurssisi hinnasta, hyvityksenä, takaisin jatkaessasi Metsäkylpyohjaaja -koulutukseen vuoden sisällä.

Ilmoittautuminen
juurtumistaitseeni@gmail.com tai 040 4157977/ Jaana

Varmistat kurssipaikkasi maksamalla kurssimaksusi. Mikäli kurssi peruuntuu palautetaan maksettu maksu täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Pidätämme oikeuden aloituspäivän muuttamiseen tai koulutuksen perumiseen vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Palautetta kurssista
Kurssin sisältö kokonaisuus oli hyvä. Sain selkeän kuvan siitä, mitä metsäkylpy on ja miten sitä voi toteuttaa. Ruusuja vetäjälle ja kanssamatkaajille. Kiitos keskusteluista ja opastuksesta. -Marjukka-

Kurssi oli voimauttava kokemus, joka herätti uusia ajatuksia, innosti ja piristi sekä antoi työkaluja omaan elämään. Vetäjän innostunut ja lempeä ote oli mielleyttävä. – Minna

%d bloggaajaa tykkää tästä: