Palautumispajat

Palautumispajoissa pysähdymme itsemme äärelle ja harjoittelemme erilaisia pysähtymisen ja rauhoittumisen keinoja.
Opit erilaisia tekniikoita ja harjoitteita, joita voit käyttää apunasi omassa arjessasi.

Palautumispajoja on kahdenlaisia:

Ilta Palautumispaja

Ilta palautumsipajat ovat harjoitus painotteisia.
Niissä tutustumme erilaisiin palautumistyökaluihin, kuten esim meditaatioon, äänimaljarentoutukseen, mielikuvamatka meditaatioon. Lisäksi käymme läpi pienesti tätä työkalua.

Palautumispaja työpaja

Palautumispaja työpajat ovat kestoltaan n. 3 tuntia ja niissä teemme erilaisia harjoitteita kyseessä olevan teeman ympärillä. Käymme myös teoriaa kyseisestä teemasta ja osallistujat saavat omaa pohdittavaa sekä yksin että pareittain.

Palautumispajan työkaluja

– Läsnäolo taidot
– Mindfulness harjoitteet
– Mielikuva harjoitteet
– Tunnetaito harjoitteet ja luento
– Äänimaljarentoutus
– Ying jooga
– Mielentaito luento
– Valmennukselliset työkalut


Työkaluista voimme valita juuri teidän ryhmälle sopivat työkalut,
joista Palautumispaja muodostuu. Palautumispaja voi olla kestoltaan 1 tunnista aina koko päivän ohjelmaan, tarpeidenne mukaan.

Läsnäolo taidot

Läsnäolo taidot ovat taitoja, joilla opimme pysähtymään ja rauhoittumaan tähän hetkeen. Yksinkertaisilla arjen työkaluilla saamme itsellemme lisää energiaa ja voimavaroja. Näitä käymme lävitse läsnäolo taidoissa.

Mindfulness harjoitteet

Tutustumme Mindfulness taitoihin ja opettelemme yksinkertaisia harjoitteita arkeemme. Teemme myös muodollisia mindfulness harjoitteita.

Mielikuva harjoitteet

Mielikuva harjoitteissa lähdemme ohjatusti mielikuva matkalle. Nämä harjoitteet ovat voimauttavia ja oivalluttavia.

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus eli sointukylpy vie syvärentoutuksen tilaan, jossa keho, mieli ja hermosto rauhoittuvat. Maljojen värähtely värähtelee kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöten. Äänimaljarentoutus onkin toimiva työkalu arjen hektisyydestä palautumiseen. Äänimaljarentoutus on loistava työkalu ryhmille ja työyhteisöille hengähdyshetkeen arjen keskellä.

Äänimaljarentoutus on syvärentouttavaa
äänihierontaa,
joka saa kehon yli satatriljoonaa solua värähtelemään

Tunnetaito harjoitteet ja luento

Tutkimme tunnetaitoja ja teemme niistä harjoitteita ja pohdintoja. Tunnetaitoja parantamalla parantaa omaa hyvinvointia sekä myös lisää työyhteisön hyvinvointia ja vuorovaikutus taitoja.

Ying Jooga

Ying jooga on lempeä restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto, oka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Ying joogassa päästetään irti suorittamisesta ja rauhoitutaan kevyillä, pehmeillä venytyksillä tähän hetkeen. Ying joogassa venytetään sidekudosta lihasten sijaan.

Mielentaito luento

Tutustumme mielentaitoihin, jotka toimivat työssä jaksamisen tukena ja lisäävät niin yksilön kuin yhteisönkin hyvinvointia.


Ota yhteyttä niin suunnitellaan työyhteisöllenne sopiva Palautumispaja kokonaisuus.

%d bloggaajaa tykkää tästä: