Syvärentouttava Brain Relief -hoito

Nykyelämässä monen kehossa stressihormonitaso on hälyttävän korkealla. Aivot kärsivät katkeamattomasta ja ylisuuresta stressitilasta. Lopputulos näkyy monenlaisina kehon vaivoina, kuten mm. verenpaineena, unettomana, kipuna, sydämentykytyksinä, muistin tai keskittymiskyvyn huononemisena, ruuansulatuselimistön ongelmina. Stressin jatkuessa pitkään, keho kuormittuu eikä pysty pitämään yllä tasapainoa. Kehon puolustusjärjestelmän toimimattomuus, voi johtaa vakaviin sairauksiin. 

Maailman terveysjärjestö WHO on todennut, että pitkäkestoinen stressi on 2020-luvun suurimpia sairastuttajia. Brain Relief hoito menetelmä on osoittautunut monelle hoidettavalle tieksi saada aivoille hengähdystauko ulkopuolisen avustuksella.

Brain Relief -hoidosta

Suomessa kehitetty Brain Relief™ –hoito menetelmä on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.
Paras hoitotulos on saavutettu 3 hoitokerran sarjalla 5 viikon aikana.

Brain Relief -hoidon vaikutuksista

Brain Relief –hoito parantaa hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa. Keskeisimpänä tavoitteena on kuitenkin syvä rentoutuminen, parasympaattisen hermoston toimintaa lisäämällä.

Rentoutus tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa musiikkiin yhdistettyjen täsmä kosketustekniikoiden avulla. Samanaikaisesti vähennetään liiallisen stressihormoni kortisolin tasoa.

Brain Relief -hoito kohdistuu

Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluvat painallukset, venytykset sekä pyörittävät, hankaavat, pöyhivät ja rapsuttavat otteet, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä.

Hoidon aikana asiakas on samassa asennossa selällään maaten tavallisissa sisävaatteissa. Hoitoon kuuluu tarkkaan valittu musiikki, jonka avulla menetelmästä tulee ainutlaatuinen ”sormibaletti” ja lopputulos on hyvin pidetty.

Brain Relief -hoito antaa uupuneille aivoille hengähdyshetken!

Voit myös varata itsellesi ajan yhdessä Brain Relief hoitoon ja coaching tapaamiseen, jolloin autan sinua käsittelemään ja kohtaamaan mahdollisesti ylösnousseita asioita tai mielesi päällä olevia asioita.  Coaching selkiyttää ja antaa perspektiiviä asioihin ja mikä parasta auttaa sinua näkemään itsessäsi olevan valon ja mahdollisuuksien voiman.

Hinnasto

  • Brain Relief – hoitokerta  65€/60 min.
  • Kolmen Brain Relief -hoidon sarja  170€/ 3x 60 min.
  • Brain Relief -hoito ja Coaching tapaaminen  140€ /120 min.

Otan vastaan

Hyvinvoinnin Olohuoneella työtilassani Tampereella, Sammonkatu 9

Varaa aikasi

p. 040-4157977/Jaana tai juurtumistaitseeni@gmail.com 

Sillä Sinä olet Tärkeä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: